Event

Webinar Instellen gezonde thuiswerkplek

22 april 13:00-14:00 uur
Online

 

Veel medewerkers werken nu thuis. Het is belangrijk om ook daar een goede en ergonomisch verantwoorde werkplek te hebben. Hoe stel je die werkplek in? Hoe hoog moet je zitten? Wat is de goede hoogte van de armsteunen van je bureaustoel? Hoe zorg je dat de vaste tafelhoogte passend is?

De Gezond & veilig werken academie van het A&O-fonds waterschappen organiseert daarom op donderdag 22 april van 13.00 - 14.00 uur een live webinar met instructie over het instellen van een gezonde thuiswerkplek. In de instructie doorlopen we stap voor stap het instellen van je thuiswerkplek. De stappen zijn ook na te lezen in dit informatieblad met richtlijnen voor de inrichting van een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek.

Doelgroep van het webinar zijn alle medewerkers werkzaam binnen de sector waterschappen (aanmelden met je werk-email!). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Heb je fysieke klachten of specifieke persoonlijke vragen, dan adviseren we je hierover persoonlijk advies te vragen binnen je organisatie.

HR-afdelingen kunnen via info@aenowaterschappen.nl communicatiemiddelen (webbanners en tekst) opvragen om te plaatsen op hun intranet of in interne nieuwsbrieven.

Aanmelden voor het webinar kan via het onderstaande formulier.

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Terug

Techniek: Web-OS CMS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman.